​​​

Personale tilbud

Som ansat har du mulighed for at benytte dig af en række personaletilbud.

​Feriefondens feriehuse

Region Hovedstaden har en fælles feriefond, der råder over en lang række sommerhuse og ferielejligheder, der kan lejes til favorable priser af regionens ansatte. Ferieboligerne findes overvejende i Danmark, men fx også i Berlin og andre spændende metropoler.

Link til feriefondens hjemmeside

Rabataftaler

Rabatportal

Når du er ansat i Region Hovedstaden, har du mulighed for at få adgang til rabatportalen Visma LogBuy med 2800 rabataftaler. Her kan du få rabat på rejser, restauranter, mode, fitness og meget mere. Du får adgang, når du har fået din regionh.dk e-mail.

Få en forsmag på portalen Visma LogBuy her

Særligt for Apotekets medarbejdere

Apoteket har en kunstforening, som udstiller på Marielundvej i Herlev. Vi har også en strikkeklub og en læseklub, som mødes jævnligt.

På Marielundvej har vi et motionsrum, som kan benyttes gratis af alle Apotekets ansatte.

Du har mulighed for at købe diverse apoteksvarer med rabat gennem Tjellesen Max Jenne - TMJ.

Du har mulighed for at få massage i arbejdstiden på de fleste af vores adresser. Du betaler selv for massagen, men får arbejdstiden - Spørg din leder om mere information.

Du kan finde mere information om kunstforeningen, strikkeklub, læseklub og personalekøb hos TMJ på intranettet.

Spørg din leder om adgang til motionsrummet på Marielundvej.

El-B​​iler

Der er opsat ladestandeere på alle regionens hospitaler og på regionsgården i Hillerød, som du kan få rabat til. Når du starter i dit nye job, kan du læse mere om, hvordan du får rabatten. 

Moti​​on og kultur

Hvert år er der ca 6500 kollegaer, der løber med i DHL stafetten i Fælledparken. Du kan løbe med. Det er både  en hyggelig og sund måde at være sammen med sine kollegaer på. Redaktør