​​

ApoIntra - din adgang til nyheder og information

På ​Apotekets intranet, ApoIntra, kan du blandt andet finde personalenyheder, finde information om din ansættelse, læse medicinnyheder, få adgang til it-programmer og meget mere.

Intranet i Region Hovedstaden

Hvert hospital og virksomhed i Region Hovedstaden har et intranet. På Apoteket hedder intranettet ApoIntra.

ApoIntra giver adgang til en række informationer

På forsiden af ApoIntra er 3 nyhedsbokse og en nyhedsliste, som dagligt bliver opdateret, og hvor du kan læse personalenyheder fra Apoteket og regionen. På forsiden af ApoIntra er der desuden en kalender, hvor du kan holde dig orienteret om arrangementer eller møder på Apoteket.

Under 'Mine links" på forsiden har du mulighed for at linke til de sider, du ofte har brug for.

Søgefunktionen - et godt værktøj til at finde det du leder efter

På intranettet ved siden af den grønne "burgermenu" finder du søgefunktionen, markeret som en lup. Det kan være en god idé at anvende søgefuktionen, hvis du ikke kan finde, hvad du leder efter. I søgefeltet skriver du et eller flere ord, som beskriver, det du leder efter, og du kommer derefter ind på en resultatliste, hvor du får forslag til sider, som indeholder ordet eller ordene. Vær opmærksom på, at du øverst på resultatlisten både kan finde søgeresultater for det 'Dette intranet' og 'Alle intranet'.

Særligt for dig der bliver ansat i Klinisk Farmaceutisk Service eller Medicinservice: Nyheder om medicin og information om medicin 

På ApoIntra kan du dagligt blive opdateret om, hvilke lægemidler der udgår, er i restordre (det vil sige lægemidler, som Apoteket ikke har på lager eller kan fremskaffe), eller hvis der sker præparatskift. 

Du finder Medicinnyhederne på forsiden af ApoIntra, hvor du kan  læse om:

  • Bestilling, levering og returnering af medicin
  • Nyt om medicin fra sundhedsmyndighederne
  • Information om håndtering af medicin
  • Valg af medicin til patienten eller medicinrummet
  • Kontakt til rådgivning om medicin
  • Indberet bivirkninger eller utilsigtede hændelser.
Arbejder du på et af hospitalerne, anbefaler vi, at du abonnerer på medicinnyheder og følger medicinsider.

Har du arbejdsadresse på et af hospitalerne?

Hvis du bliver ansat på et af hospitalernes matrikler eller i psykiatrien er det muligt, at din startside er det pågældende intranet, der er knyttet til lokationen. Det er derfor vigtigt, at du også orienterer dig på ApoIntra for at følge med i, hvad der sker på Apoteket.

I højre hjørne på forsiden af intranettet finder du et link, hvor der står: ' Alle websites'. Klikker du på dette, får du en liste over alle intranet og hjemmesider i regionen. Her kan du så vælge ApoIntra. Det kan i starten være lidt forvirrende med de mange intranet, men du kan altid se, hvor du befinder dig øverst til venstre på siden - her står navnet på det intranet, du befinder dig på.
Redaktør