Transport

Apotekets medarbejdere har deres daglige gang på alle Regionens hospitaler. Herunder kan du læse mere om, hvor du kan parkere din bil eller cykel på de forskellige hospitaler. På vores hovedadresse på Marielundvej i Herlev har Apoteket sin egen parkeringsplads, som du kan benytte gratis.

Her finder du information om transport til Regionens Hospitaler:

Her finder du information om transport til Region Hovedstadens Psykiatri

Arbejdsadresse på Marielundvej

Har du arbejdsadresse på Marielundvej i Herlev,  har vi vores egen gratis parkering til biler. Vi har også en cykelkælder. 

Skal du hertil med kollektiv trafik, kan det bedst betale sig at tage toget til Herlev Station og gå det sidste stykke (1,2 km), eller tage en af buslinjerne, der har stoppested ved Herlev Station, Frederikssundsvej/Marielundvej. 

Erhvervskort

Medarbejdere i Region Hovedstaden kan få offentlig transport mellem bopæl og arbejdsplads som skattefrit personalegode med Erhvervskortet. Erhvervskortet er et årskort til bus, tog og metro, som din arbejdsgiver køber og DSB formidler til dig. Du får derved både rabat på transporten og en skattefordel. Prisen fratrækkes din bruttoløn hver måned. Kortet er en fordel såfremt du har under 25 km til arbejde.
Redaktør