Virtuel ledelsesudvikling

I Region Hovedstaden har vi adgang til en række forskellige digitale platforme, hvor du kan finde information om aktuelle ledelsesemner og inspiration til ledelsesudvikling.    ​​​

​​​​​​​​​

Adgang til bred viden om ledelse og sundhed

Søger du efter information om emner inden for ledelse eller mangler du inspiration til ledelsesudvikling? Eller er du nysgerrige på, hvilke emner inden for sundhed, der fylder på den internationale scene? Som ansat i regionen har du adgang til en lang række artikler, videoer, podcasts og webinarer om ledelse, sundhed og meget mere på forskellige digitale platforme.   

Herunder finder du en oversigt over, hvilke digitale platforme, du har adgang til, som ansat i Region Hovedstaden og direkte links til de forskellige platforme.

Center for ledelse (CFL)


Region Hovedstaden er medlem af CFL og som ansat har du derfor adgang til bl.a. online webinarer og korte online lederkurser. Du får adgang ved at tilmelde dig med din regions mail.

Find online webinarer, korte lederkurser og meget mere på cfl.dk

Center for Offentlig Innovation (CO-PI)

Center for Offentlig Innovation er et nationalt center, der understøtter innovation i den offentlige sektor og samarbejde om innovation med private virksomheder. Her kan du finde artikler, guides, nyheder og meget mere indenfor offentlig innovation.

Nyheder, artikler og guides fra Center for Offentlig Innovation

Institute for Healthcare Improvement (IHI)

Søger du viden om og indsigt i relevante emner inden for sundhed og sundhedsvæsnet, men i en international sammenhæng? Hos Institute for Healthcare Improvement (IHI) kan du finde artikler, videoer og podcasts om sundhed og sundhedsvæsnet fra et internationalt perspektiv.

Artikler, videoer og podcasts om internationalt relevante emner i sundhedsvæsenet

NOCA

NOCA giver dig adgang til en række forskellige webinarer indenfor emner som ledelses- og organisationsudvikling, diversitet og inklusion. Som ansat i regionen har du adgang til at deltage i de forskellige webinarer.

Se hvilke webinarer, du kan tilmelde dig på noca.dk

Væksthus for Ledelse (lederweb.dk)

KL, Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet har i samarbejdet dannet Væksthus for Ledelse, som er et forum for drøftelse af fremtidens arbejdsplads, arbejdsformer og ledelse i kommunerne og regionerne. På lederweb.dk kan du finde forskellige værktøjer og artikler om ledelse, som Væksthus for Ledelse har samlet og gjort let tilgængeligt.

Se mere og find publikationer, podcast, e-kurser, videoer og artikler på lederweb.dk

Implement Consulting

Konsulenthuset Implement Consulting, som bl.a. underviser på regionens ledelsesudviklingsforløb, udgiver løbende webinarer og artikler om ledelse. På deres digitale platform Insights kan du finde forskellige artikler, podcasts, webinarer, m.m. til inspiration.    

Artikler, podcast og meget andet til inspiration på Implement Consultings digitale platform Insights

Mannaz

Mannaz udbyder kompetenceudvikling inden for lederudvikling, projektledelse og personlig udvikling og er tilknyttet som underviser på regionens ledelsesudviklingsforløb. Mannaz publicerer løbende webinarer, artikler med ny viden og trends inden for ledelse, som du har fri adgang til.  

Find inspiration til ledelsesudvikling fra Mannaz på deres hjemmeside

Mobilize Strategy Consulting

Mobilize Strategy Consulting driver det digitale ledelsesunivers kaldet Det Faglige Univers. På denne digitale platform har du adgang til en lang række af tekster, personinterviews og en podcastserie. Konsulentvirksomheder underviser også på regionens Ledelsesudviklingsforløb.

Besøg Det Faglige Univers og find relevant information og inspiration om ledelse  ​

LEAD

Vidensunivers er konsulenthuset LEADs digitale platform, hvor du kan finde viden inden for temaer, som bl.a. det personlige lederskab, digital ledelse, ledelse i den offentlige sektor og meget andet. LEAD er tilknyttet regionens ledelsesudviklingsforløb.  

Se mere og find artikler, videoer, podcast og webinarer på Vidensunivers 

 Kontakt

Ane Gudmand Persson
Chefkonsulent og programansvarlig
ane.gudmand.persson@regionh.dk
​Mobil: 3866 9772​

Redaktør