Vi gør det nemt og sikkert, når flere patienter skal behandles i eget hjem

​Region Hovedstadens Apotek leverer allerede visse typer medicin til hjemmebehandling, og nu udvider vi sortimentet. 

Stigende interesse for hjemmebehandling

I de senere år har der været en stigende interesse for hjemmebehandling både blandt politikerne og patienterne. Sundhedsfagligt giver det en række fordele for patienten at bliver behandlet i eget hjem; risikoen for infektioner mindskes, og patienten slipper for de mange indlæggelser, der kan være et stort indgreb i hverdagen. Og så er der også det samfundsøkonomisk incitament, at det er langt billigere at behandle patienter i eget hjem.

Større patientsikkerhed

Region Hovedstadens Apotek har gennem en årrække leveret parenteral ernæring, dialysevæsker og 14-dages kure med antibiotikatørstof med væske, sprøjter og kanyler til udvalgte patientgrupper, der bliver behandlet hjemme.

Med den øgede efterspørgsel inden for kemobehandling og flere typer af antibiotikabehandlinger, sørger vi for at være med i udviklingen ved at udvide vores sortiment. Samtidig vil vi gøre hjemmebehandling så nemt og sikkert som muligt for patienterne ved at levere 'Klar-Til-Brug' infusioner af udvalgte antibiotika, antibiotikainfusioner i koblede systemer og færdigpakkede kits med utensilier.

Alt sammen til glæde for patienten og gavn for patientsikkerheden.

Apoteket står klar

Vi er godt i gang med at udvide sortimentet og gøre omverden opmærksom på, hvad vi kan tilbyde, så hospitalsafdelinger og kommuner ved, at Region Hovedstadens Apotek er en attraktiv samarbejdspartner, når de ønsker at starte hjemmebehandling.Redaktør