Steril Serieproduktion med i kapløbet om Årets Læreplads

​Praktikant i Steril Serieproduktion, Injektionsafdelingen, Asmae El Ouariaghli, har indstillet afdelingen til prisen som Årets Læreplads i Danmark. Den endelig vinder kåres på Børsen i 2020.

De nominerede mødtes på Teknisk Skole

Praktikant Asmae El Ouariaghli har indstillet Injektionsafdelingen til prisen som Årets Læreplads, og den 29. november afholdt Teknisk Skole derfor en lille event for de nominerede arbejdspladser i konkurrencen.

Fra Apoteket deltog 4 operatører, som har gennemført Industrioperatøruddannelsen i Injektionsafdelingen, samt Asmae og afdelingsleder Birgit Klarskov Simonsen.

"På min læreplads er der plads til alle, og der er plads til forskelligheder. Der er gode chefer, gode kollegaer og rigtig god støtte til mig. Det sociale miljø er rigtig godt. De er gode til at involvere mig og give mig ansvar, og det sætter jeg stor pris på".

Uddrag fra Asmaes indstilling. 


Ud af de nominerede arbejdspladser skulle der kåres en for bedste læreplads og en for bedste innovative læreplads. Og ved eventen gik afdelingen videre i konkurrencen. 

"På Region Hovedstadens Apotek er der frihed under ansvar. Hvis der er noget, som jeg ikke helt har styr på, eller som jeg ikke har fået lært på skolen, så er de rigtig gode til at hjælpe mig".

Uddrag fra Asmaes indstilling.


Birgit Klarskov Simonsen fortæller, at hun blev overrasket og rørt over Asmaes indstilling, og at det var et meget flot arrangement på Teknisk Skole:

”Vi fik overrakt to diplomer i flotte egetræsrammer: Først et som nomineret arbejdsplads, dernæst et andet diplom som vinder. Derudover fik vi blomster, samt en blanding af godter, som eleverne på Teknisk Skole havde produceret”.


"Min chef Birgit er altid positivt indstillet, og det smitter af på mig. Jeg oplever, at der er en stor tillid til mig og en stor tillid til hinanden. Derfor vil jeg gerne indstille min læreplads som Årets Læreplads 2019".

Uddrag fra Asmaes indstilling.

Vinderen findes til kåring på Børsen

Sammen med de vindende arbejdspladser lokalt i Danmark går afdelingen nu videre til kåringen af Danmarks Bedste Læreplads/Innovative Læreplads. Det sker den 30. januar 2020 på Børsen.

”Større kan det næsten ikke blive”, smiler Birgit.Redaktør