​Joan Tine Jensen, industrioperatør i Produktionen på Apoteket.

Præsentable produkter med lindring

​Jeg er omhyggelig med at pakke lægemidlerne, for i sidste ende kan produkterne lette tilværelsen for patienterne, fortæller industioperatør Joan.

Emballage og etiketter

Jeg arbejder i Produktionen som industioperatør, hvor jeg primært påfylder og pakker forskellige lægemidler til patienterne. Jeg har dog mange forskellige opgaver i produktionen, så ikke to dage er ens.

Om morgenen er det mit ansvar at gøre lokalerne og udstyret klart til dagens produktion af lægemidler. Jeg fylder cremer i bøtter og på flasker, jeg håndterer væsker og tabletter og pakker produkterne. Jeg sætter varerne på paller og sørger for, at produkterne er klar til omdeling og levering på hospitalerne.

Når mit arbejde føles virkelig værdifuldt

I mit job er det klart en fordel at være systematisk og lidt perfektionistisk. Jeg har en faglig stolthed, og det er vigtigt for mig, at varerne bliver pakket ordentligt. Jeg tænker ofte på de mennesker, som bruger vores produkter, at de ikke har det nemt. Derfor vil jeg gerne sende præsentable produkter afsted til patienterne. Det er rart at vide, at jeg igennem mit arbejde, kan gøre patienternes liv lidt nemmere. Og forhåbentligt kan Apotekets produkter give dem lindring.

Kollegialt fællesskab

Jeg har været ansat på Apoteket i efterhånden mange år, og vi har et stærkt sammenhold, selvom vi er fordelt på mange afdelinger. Den primære årsag til min loyalitet er nok mine kolleger. Hvis jeg ikke havde gode kolleger, havde jeg ganske enkelt ikke lyst til at gå på arbejde hver dag. Det betyder meget for mig, at jeg mærker, at mine kolleger også er glade for at arbejde her.

Papir på kompetencer

I min afdeling har samtlige hospitalsmedhjælpere fået tilbudt en efteruddannelse som industioperatør. Det er en uddannelse, hvor man lærer at indgå i en fremstillingsproces, at betjene maskiner og får viden om sikkerhed og kvalitet. De fleste af os har i forvejen udført disse opgaver, men nu har vi papirer på det. Jeg er stolt af, at Apoteket prioriterer efteruddannelse, og at ledelsen ønsker og har vilje til at investere i de ansatte. 

Redaktør