Din introduktion

​Som ny medarbejder skal du deltage i en række aktiviteter i din første tid på Apoteket

​Fælles introduktion

Vi holder fælles introduktionsdag for nye medarbejdere 4 gange årligt. Det er et heldagsarrangement fra kl. 08.30 - 15.30, som bliver holdt på Marielundvej 25 i Herlev.

I løbet af dagen vil du møde ansatte og ledere fra alle områderne på Apoteket. Du vil få en rundvisning i Logistik-, Kvalitets- og Produktionsafdelingerne og blandt andet blive introduceret til HR-afdelingen samt Apotekets politikker og værdigrundlag.

Datoer og tilmelding fremgår af vores intranet, som du kan tilgå når du starter.

Obligatoriske kurser

Som ny medarbejder på Apoteket er det obligatorisk for dig at tage et e-learnings kursus og et praktisk kursus i brandbekæmpelse. Desuden skal du tage et e-learningskursus i håndhygiejne som vil være forskelligt alt efter om du har patientkontakt eller ej. 

Alt efter hvilken afdeling du skal starte i, vil der herudover være en række andre kurser, som er obligatoriske for dig. Din leder vil informere dig om hvilke og hvordan du skal tilmelde dig.  

Fælles regionalt kursuskatalog

Sammen med resten af Region Hovedstaden har vi et online kursuskatalog og tilmeldingssyste. Det hedder Kursusportalen. 

Kursusportalen er automatisk lagt som et bogmærke på din pc og du kan tilgå Kursusportalen fra vores intranet. 

I Kursusportalen kan du finde kurser, uddannelsesaktiviteter og e-learning der er relevant for dig. Det er også via Kursusportalen, at du tilmelder dig regionale kurser.

Har du spørgsmål til Kursusportalen er det altid en god ide at spørge din leder eller en kollega. Redaktør