​​​

Per­so­na­le­til­bud

-Biler


Feriefondens feriehuse

Region Hovedstaden har en fælles feriefond der råder over en lang række sommerhuse og ferielejligheder, der kan lejes til favorable priser af regionens ansatte. Ferieboligerne findes overvejende i Danmark men fx også i Berlin og andre spændende metropoler.

Link til feriefondens hjemmeside

Rabataftaler

Rabatportal

Når du er ansat i Region Hovedstaden har du mulighed for at få adgang til rabatportalen Visma LogBuy med 2800 rabataftaler. Her kan du få rabat på rejser, restauranter, mode, fitness og meget mere. Du får adgang, når du har fået din regionh.dk e-mail.

Få en forsmag på portalen Visma LogBuy her

Særligt for Apotekets medarbejdere


Apoteket har en kunstforening, som udstiller på Marielundvej i Herlev. Vi har også en strikkeklub og en læseklub, som mødes jævnligt.

På Marielundvej har vi et motionsrum som kan benyttes gratis af alle Apotekets ansatte.

Du har mulighed for at købe diverse apoteksvarer med rabat gennem Tjellesen Max Jenne - TMJ.

Du har mulighed for at få massage i arbejdstiden på de fleste af vores adresser. Du betaler selv for massagen men får arbejdstiden - Spørg din leder om mere information.

Du kan finde mere information om kunstforeningen, strikkeklub, læseklub og personalekøb hos TMJ på intranettet.

Spørg din leder om adgang til motionsrummet på Marielundvej.

Transport

Erhvervskortet

Du kan få rabat på offentlig transport gennem Erhvervskortet. Det kræver dog en ansættelse på fremadrettet minimum 12 mdr. og trækkes over lønsedlen. 

Pdf-fil: Åbner i nyt vindue/ny faneLæs mere i folder om erhvervskortet (pdf - åbner i nyt vindue)

El-biler

Der er opsat ladestandere på alle regionens hospitaler og Regionsgården i Hillerød som du kan få rabat til. Når du er startet i din nye job, kan du læse mere om, hvordan du får rabatten. 

 

Motion og kultur

Hvert år er der ca. 6500 kolleger der løber med i DHL-stafetten i Fælledparken. Du kan løbe med. Det er en både sund og hyggelig måde at være sammen med sine kolleger på. 

 
 
 
 

​Læs mere på intranettet

Når du er ansat i Region Hovedstaden, får du adgang til intranettet. Der kan du finde mere information om de forskellige tilbud og rabataftaler.​
Redaktør